Mit navn er Marianne Vive og jeg er designer for Vive studio.

Efter mange år som designer i en række kendte danske modevirksomheder, fik jeg en enorm lyst til at lave noget tøj som udelukkende baseres på de bedste intentioner omkring bæredygtighed, benyttelse af de bedste materialer og som er fremstillet med stor omhu og kærlighed til detaljerne.

Vivestudio benytter som udgangspunkt kun tekstiler fra Liberty i London. Dette varehus har igennem århundrede stået for kvalitet og ordentlighed, og med mere end 50.000 tryk i deres arkiv, kan de til enhver tid ramme de tekstiler som efterspørges i et krævende modemarked, som samtidig bibeholder tekstilens relevans i modeverdens konstante omskiftende tendenser, og præstere altid i den bedste kvalitet. Læs mere om Liberty her.

Bæredygtighed er det vigtigste for fremtidens mode, men virkeligheden er, at det er meget svært at finde tekstiler som 100% opfylder det vi alle ønsker omkring bæredygtighed. Derfor må vi, indtil teknologien hjælper nye tekstiler frem, fokusere på det næstbedste: Produkter, der er lavet på en ordentlig måde, til en løn medarbejderne kan leve af, og på en sådan måde hvor der sættes mindst muligt aftryk på vores miljø.

En stor problematik for modeverdens mål om at formindske deres samlede miljøaftryk, er transport. Langt de fleste produkter, og specielt dem der er så arbejdstunge som quiltede jakker, bliver produceret øst på, hvor lønningerne er meget lave. Jeg føler at med en hjemmelig produktion her i Danmark, kommer jeg så tæt på kunderne som muligt, og servere en løsning der formindsker miljøaftrykket til minimalt.

Alle mine designs fremgår på vores shop side, men har du helt specielle ønsker om design og produktion af en helt bestemt personlig jakke eller vest, som du brænder for – Så tag kontakt og så vil jeg hjælpe dig med at få alle dine ønsker implementeret i den færdig jakke/vest.

Mange år som designer har givet mig et unikt indblik i hvad der rører sig lige nu i modeverden og sammen med dig designer vi din ønske jakke/vest.