Erfaren designer tilbyder udførelse af freelanceopgaver.

Arbejdsopgaver jeg kan løse for jeres virksomhed:

  • Researche og formidling af trends

  • Valg af farver og prints

  • Udarbejdelse af arbejdstegninger

  • Kommentering af prøver og godkendelser

  • Sikre en stærk Kollektionsopbygning

Jeg er vild med at fordybe mig i trends, inspiration, farver og ideopbygning af nye kollektioner. Jeg er dygtig til ide og detalje udvikling og arbejder struktureret/ målrettet i tilblivelsen af kommercielle styles og har en kærlighed for at finde de rette kvaliteter til produkterne sammen med indkøb og er vant til at samarbejde med konstruktion om fittings og kan lave alle produktgrupper i outerwear, woven, denim, knit, leather og accessories

Min sans for stil og æstetik er sikker og udspringer fra en stor passion for at udarbejde design, der følger tidens trends og samtidig passer til målgruppen og brand ID. samtidig med der ikke gås på kompromis med de fremherskende trends således at målgruppen kommer til at fremstå på bedst tænkelig vis.

Jeg er vant til at samarbejde på tværs mellem sælger og indkøb, og ligger meget vægt på nært samarbejde med en inspirerende team spirit. For mig er det vigtigt at sælger/ kunden forstår ide og oplæg igennem kommunikation og visuelt materiale. I den forbindelse er jeg vant til at lave salgsmateriale, kollektions ophæng og klargøre showroom med dekoration, så det bliver en spændende oplevelse for sælger/kunder. 6 gange årligt har jeg tillige forberedt salgsmøder med trend i ind og udland, samt forestået præsentation af kollektionen for sælgere fra hele Europa.

Jeg har været stylist i flere år til Photo shootings til Lookbooks og katalog igennem mit arbejde, samt klargøring af fotosæt og accessoires. Lavet ideoplæg til location og opstillinger og fremlægelse for ledelsen.

Jeg har haft job som designer siden jeg blev færdig uddannet fra Designskolen i Kolding og arbejder nu selvstændigt med Vive Studio.